Sub soarele Dobrogei

Cele mai moderne tehnologii agricole și resurse naturale generoase

 • Pământul fertil dobrogean din zona legumicolă Miorița

  Cultivăm soiuri de excepție, atent selecționate, pentru culturile de tomate. Folosim în mod eficient terenul agricol, asigurând unui flux continuu de produse, la standarde optime de calitate si cantitate

 • Tehnologia are un rol major în solariile noastre

  Creăm condiții perfecte de creștere: automatizarea ventilației, a deschiderilor și a sistemelor de fertirigație, în funcție de senzorii interiori de temperatură și umiditate; sistem video de securitate, comunicații prin fibră optică, automatizare și control de la distanță.

 • Sustenabilitate și susținerea comunității locale

  Angajăm lucrătorii la fermă din localitățile apropiate, și ne-am asumat misiunea de a oferi produse de calitate tuturor celor care doresc să mănânce sănătos. Sistemele de fertirigare prin picurare asigură nutrienții plantelor în condiții de maximă sustenabilitate, fără a risipi apa.

Ferma noastră:

Câteva date pe scurt pentru voi

 • 14 Solarii pentru cultivare legume

 • Asiguram o varietate mare de hibrizi tomate si alte tipuri de legume.

 • 4.86ha Suprafață cultivată

 • 50t Capacitate frigorifică depozi

 • 200mp Suprafață pentru răsaduri

Descarcă Broșura AfiTomate

Comandă roșii și legume proaspete

Livrare și distribuție pentru toate tipurile de clienți

Rosii si legume proaspete din Dobrogea.

Clienții noștri sunt marii retaileri, rețelele de supermarketuri, hipermarketuri, producătorii de conserve, magazinele de legume și produse agricole, companii de distribuție în domeniul Horeca.
Livrarea se face atât direct, de la punctul de producție (fermă), cât și cu transportul asigurat de noi, într-o rază de 100 km și la o cantitate minimă comandată (o tonă). Transportul se face cu mașină cu izotermă, cu o capacitate de 3,5 t.

Plasează o comandă

Avantajele noastre competitive

Procese integrate de producție, echipamente moderne și procese automatizate.

Focus pe creștere sustenabilă, folosirea și punerea în valoare a resurselor locale.

 • Soiuri selectate, rezistente și gustoase

  Șapte sortimente de tomate, soiuri de excepție, rezistente la agenți patogeni, precum și la condiții de transport și depozitare.

 • Polenizare naturală, cu bondari

  Polinatori excelenți în sere și solarii, bondarii înlocuiesc folosirea hormonilor la polenizare și cresc producția, atât calitativ, cât și cantitativ.

Solarii moderne, sustenabile, cu producție de peste 1000 kg de legume zilnic

Toate solariile sunt prevăzute cu plase de umbrire, sisteme de ventilație, de fertirigare prin picurare cu tuburi și sistem de susținere a culturilor ancorat pe structura solariilor. Soluția digitală Solarino realizează controlul automat al deschiderilor și irigațiilor, în funcție de parametrii primiți de la stația meteo exterioară și senzorii interiori de temperatură și umiditate. Sistemul video de securitate asigură și comunicațiile prin fibră optică pentru automatizarea solariilor și controlul pe telefon.

Contactează-ne