Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului Afitomate


Acest site este deținut și operat de Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita și vă este pus la dispoziție în scopuri informative. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare și cu Politica de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare și cu Politica noastră de confidențialitate, nu trebuie să utilizați acest site.

Alți termeni și condiții pentru accesarea acestui website:

1. Proprietatea continutului

Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de legislația aplicabilă a drepturilor de autor și a mărcilor.

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita  sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita sau a altora.

2. Drepturile de utilizare

Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor (informații) de pe site-ul Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita numai pentru vizualizarea temporară în scopuri personale, necomerciale. Prin prezenta se acordă o licență, și nu se realizează un transfer de titlu, iar în baza acestei licențe nu puteți:

– modifica sau copia materialele,

– utiliza materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișaj public (comercial sau necomercial);

– înlătura orice drepturi de autor sau alte denumiri proprietare ale materialelor;

– transfera materialele către o altă persoană sau “copia în oglindă” materialele pe orice alt server.

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. 

Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.

Această licență va fi revocată în mod automat în cazul încălcării oricăreia dintre aceste restricții, iar calitatea dvs. de membru poate fi anulată de Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita în orice moment.

La terminarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, aveți obligația de a distruge toate materialele descărcate deținute, fie ele în format electronic sau tipărit.

3. Declinarea răspunderii

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita nu oferă nicio garanție, explicită sau implicită, și prin aceasta își declină și anulează toate celelalte garanții, inclusiv,fără limitare, garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, adecvarea pentru un anumit scop sau neîncălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor încălcări ale drepturilor. Mai mult, Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau eficiența utilizării materialelor de pe site-ul său de internet sau în legătură cu alte materiale sau pe orice site legat de acest site. Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra.

Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

4. Limitări

În nici un caz Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau de profit, sau din cauza întreruperii activității), care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site, chiar daca Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita sau un reprezentant autorizat al Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita au fost notificați verbal sau în scris cu privire la posibilitatea producerii unor astfel de daune.

Deoarece anumite jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, este posibil ca aceste limitări să nu vi se aplice.

5. Revizii și erate

Materialele care apar pe site ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita nu garantează că vreunul dintre materialele de pe site-ul său este corect,complet sau actualizat. Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita poate efectua modificări ale materialelor conținute pe site-ul său în orice moment fără notificare. Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita nu se obligă însă să actualizeze materialele.

6. Legături

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori. Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.

Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita nu a revizuit toate site-urile asociate site-ului său de internet și nu este responsabilă pentru conținutul unor astfel de site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita a site-ului. Utilizarea oricărui astfel de site asociat este pe riscul utilizatorului.

7. Modificarea termenilor de utilizare a site-ului

Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita poate revizui acești termeni de utilizare ai site-ului său în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați versiunea actuală la momentul respectiv a Termenilor și condițiilor de utilizare.

Orice pretenții legate de site-ul Andreea Felescu Intreprindere Individuala Miorita vor fi guvernate de legislația statului român, indiferent de prevederile sale privind conflictul de legi.