Soiuri selectate de tomate

Rezistente la agenți patogeni, precum și la condiții de transport și depozitare

 • Am selectat cei mai buni hibrizi de tomate pe care le cultivăm tot timpul anului: Melanet F1, Vasanta F1, Zadurella F1, Ciciu F1, Sandoline F1, Vitara F1, Wrestler F1, Giacomo F1, Mamipink F1, Ferdinand F1, Landolino F1, Summer Sun F1, Tiger F1, Cheramy F1. Sunt soiuri hibride cu plantari extratimpurii și timpurii, cu gust bun și forme și mărimi diverse, rezistente la agenți patogeni precum și la condițiile de transport și depozitare.

 • Asigurăm un ciclu complet de producție, cultivam rasadurile în pepinierele proprii si stocăm producția în depozitele frigorifice. Pe langa tomate, Afitomate oferă legume de sezon: salată, ceapă verde, usturoi verde, spanac, ridichi, vinete, ardei gras, ardei kapia, ardei gogosar, ardei iute, guli, patrunjel, marar, leustean, varza primavara-toamna, conopida.

 • 1.Tomate Melanet F1

  140 - 160g

  Melanet F1 este un hibrid nou. Tomatele au cresterea semideterminata si maturitate extratimpurie, coacerea tomatelor este una uniforma iar gustul este la un nivel ideal. (sursa semințe: Syngenta)

 • 2.Tomate Ciciu F1

  180 - 200g

  Hibrid timpuriu, cu creștere nedeterminată și rezistență la TSWV. Fructe uniforme, de culoare roșu intens. Greutate de 180-200 grame. (sursa semințe: Syngenta)

 • 3.Tomate Vitara F1

  220 - 250g

  Hibrid timpuriu cu rezistență intermediară la TSWV, cu fructe mari (220-250 grame), de culoare roșu închis cu rezistență foarte bună la transport și depozitare. (sursa semințe: Semillas Fito)

 • 4.Tomate Vasanta F1

  170 - 200g

  Hibrid cu creștere semi-determinată, cu toleranță la TSWV. Prezinta fructe de calitate excelenta, de culoare rosu închis, placut. (sursa semințe: Rijk Zwaan)

 • 5. Tomate Zadurella F1

  200 - 240g

  Hibrid de tomate timpuriu. Fructele tomatelor au culoarea rosie, fiind extrem de rezistene la crapare si patare.Gustul tomatelor este unul deosebit. (sursa semințe: Vilmorin)

 • 6. Tomate Sandoline F1

  180 - 200g

  Sandoline F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata. Gust foarte bun, culoarea fructelor este rosu intens, stralucitor. (sursa seminte: Syngenta)

 • 7. Tomate Wrestler F1

  240 - 260g

  Wrestler F1 un hibrid de tomate extratimpuriu, cu crestere nedeterminata. Fructele sunt de dimensiuni mari, prezinta rezistenta si fermitate foarte bune. (sursa seminte: Seminis)

 • 8. Tomate Giacomo RZ F1

  100 - 120g

  Giacomo RZ F1 este un hibrid timpuriu de tomate alungite de tip “ou”, prunișoară.Fructele sunt foarte ferme, uniforme, de un roșu intens și foarte gustoase. (sursa seminte: Rijk Zwaan)

 • 9. Tomate Mamipink F1

  200 - 250g

  Mamipink F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata. Fructele hibridului de tomate Mamipink F1 au forma de para, sunt costate si ajung la culoarea roz stralucitor cand sunt complet coapte. Calitatea excelenta a pulpei, consistenta si uniformitate ca dimensiune.

 • 10. Cherry Ferdinand F1

  180 - 250g

  Hibrid timpuriu de tomate tip cherry, cu fructe aromate, de culoare roșu intens, cu rezistență ridicată la păstrare. (sursa semințe: Semillas Fito)

 • 11. Cherry Landolino F1

  30 - 40g

  Hibrid de tomate tip cherry prunișoară, cu creștere nedeterminată, fructe uniforme, de culoare roșu intens, gust excelent și greutate de 30g. (sursa semințe: Syngenta)

 • 12. Cherry Summer Sun F1

  20 - 30g

  Summer Sun F1 este un hibrid profesional de tomate cherry, cu crestere nedeterminata, si fructe de culoare galbena, fiind poate cel mai gustos fruct de tomate, la gustul deosebit, adaugandu-se si aspectul atragator. (sursa seminte: Hazera Genetics)

 • 13. Cherry Tiger F1

  40 - 45g

  Tiger F1 este un hibrid de tomate foarte timpuriu, cu crestere nedeterminata, ce are o productivitate foarte mare. Produce fruct ce cresc in ciorchini si au culoarea rosu caramiziu spre negru. (sursa seminte: Yuksel)

 • 14. Cherry Cheramy F1

  14 - 16g

  Cheramy F1 este un hibrid nou extratimpuriu de tomate tip cherry cu crestere nedeterminata. Fructe tip cherry, de culoare rosu intens, de forma rotunda. (sursa seminte: Rijk Zwaan)

 • 15. Black Pearl F1

  200 - 300g

  Hibrid semitimpuriu de vinete semilungi, de culoare închisă, foarte lucioase, de o calitate excelentă, ferme și rezistente la transport. Răsaduri altoite pe portaltoi cu vigoare crescută. (sursa semințe: : Enza Zaden)

 • 16. Varza Zarissima RZ F1

  1,2 - 1,8kg

  Zarissima RZ F1 este un hibrid de varza alba. Capatanile sunt rotunde, uniforme si au un ritm de crestere foarte rapid. (sursa seminte: Rijk Zwaan)

 • 17. Salata Verde Proaspata

  100 - 350g

  Producem salata verde din cei mai buni hibrizi de pe piata, peste 5 hibrizi de cea mai buna calitate.

 • Diverse legume de sezon

  Gramaje variabile

  Legume de sezon, printre care ceapă verde, ridichi de luna, patrunjel, marar, leustean, spanac, gulie, conopida.

Galerie foto AfiTomate

Iată câteva imagini din interiorul fermei AfiTomate

Localizare și Contact

Unde și cum ne găsești